Annons- och samarbets-policy

Samarbete och annonser

Webbplatsen är en hobby och drivs på min fritid med som syfte att på ett överskådligt sätt lista de P2P, Crowdfunding och Crowdlending-plattformar som jag själv använder mig av, samt att presentera dessa på ett kortfattat och begripligt sätt. Detta för att du skall kunna få det som jag saknade och hade behov av när jag själv började med den här investeringsformen: en enkel och bra översikt över intressanta plattformar, skriven av någon som faktiskt använder plattformarna på riktigt och som har investerat sina egna personliga medel.

Jag skriver aldrig sponsrade inlägg där jag får betalt för att skriva det ett företag vill att jag ska skriva. Jag skriver bara om tjänster, produkter och plattformar som jag själv använder och har testat med egna pengar (oftast brukar det vara någonstans mellan 10.000-20.000 kronor). Det jag skriver bygger således helt och hållet på mina egna erfarenheter som kund hos dessa företag och är enbart mina egna åsikter.

Jag använder mig av affiliate-länkar (annonslänkar) och/eller ”refer-a-friend”-länkar på den här webbplatsen. Detta innebär ingen som helst kostnad för dig som läsare men när du klickar på dessa länkar så kan det leda till att ersättning utgår till mig. Antingen för att jag har ett eget affiliate-avtal med plattformen (direkt eller indirekt) eller för att plattformen t.ex. har ett eget, standardiserat, ”refer a friend”-program som jag har gått med i. Dessa intäkter hjälper mig att fortsätta driva och finansera webbplatsen.

Om du vill utnyttja en plattforms erbjudande för nya investerare, som det finns länkar till på den här på webbplatsen, så skall du alltid först läsa villkoren noga på plattformens hemsida innan du ingår något avtal (öppnar konto, investerar, etc.) och kontrollera att de erbjudanden som du eventuellt vill ta del av gäller för dig och vid den tidpunkten.

Jag gör aldrig en direkt rekommendation av en tjänst eller en plattform. Du måste alltid själv avgöra om tjänsten är rätt för dig och om om du är beredd att ta de risker som är förknippade med den här typen av investeringar. Du kan läsa mer om risk på webbplatsen. Läs även min friskrivning som du hittar längst ner på sidan.

Det här är mina rättesnören för affiliate och samarbeten:

  • Enbart för tjänster jag själv använder mig av och har testat under en längre period, med egna pengar, och som jag har positiva erfarenheter av och kommer att fortsätta att använda.
  • Affiliateparten eller sammarbetsparten får inget som helst inflytande över innehållet mer än korrigering av ev. konkreta faktafel.
  • Vara transparent och alltid försöka belysa både för- och nackdelar.

Jag hoppas att du gillar webbplatsen. Om så är fallet så uppskattar jag såklart att du använder länkarna på sidan. Om du av någon anledning inte är nöjd med texterna eller sidan som sådan så kan du så klart välja att inte klicka på länkarna.

Jag kan när som helst uppdatera denna policy utan att detta speciellt meddelas men den senaste versionen hittar du alltid här på webbplatsen