Om webbplatsen

Om webbplatsen

Webbplatsen bedrivs av mig, Joakim, som en fritidshobby. Jag startade den hösten 2018 och har lagt ner enormt mycket tid på att få den så bra som möjligt. Och jag jobbar kontinuerligt vidare med att göra den ännu bättre.

Syftet med webbplatsen är att på ett överskådligt sätt lista P2P, Crowdfunding och Crowdlending-plattformar som jag själv använder mig av, samt att presentera dessa på ett kortfattat och begripligt sätt. Detta för att du skall kunna få det som jag saknade och hade behov av när jag själv började med den här investeringsformen: en enkel och bra översikt över intressanta plattformar, gjord av någon som faktiskt använder plattformarna på riktigt och som har investerat sina egna personliga medel.

På webbplatsen listar jag ett stort antal plattformar och marknadsplatser som förmedlar investeringar i fastigheter (Crowdfunding), lån till företag och lån till privatpersoner (Crowdlending). Plattformarna presenteras på ett kortfattat sätt, delvis utifrån utifrån mina egna erfarenheter, så att du som läsare enkelt skall kunna hitta inspiration till alternativa investeringar som kan generera passiva inkomster. En egen pengamaskin.

Jag gör inte anspråk på att vara helt uttömmande i ett ämne eller att ha alla svar. Bara på att förmedla min syn och mina erfarenheter på ett, förhoppningsvis, enkelt och lättläst sätt.

Översikt